Hlavní obsah

Muž vyrazil do tunelu proti autům, šel hledat svůj kelímek

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sydney

Operátory kamer sydneyského tunelu Lane Cove šokoval v pondělí muž, který se nenuceně procházel v protisměru. Auta jedoucí rychlostí 80 kilometrů za hodinu musela brzdit a chodci se vyhýbat. Muž později uvedl, že si do tunelu šel pro kelímek, který mu tam předtím vypadl z auta. Informoval o tom australský portál ninemsn.com.au.

BEZ KOMENTÁŘE: Chodec procházel tunelem v protisměru po dvouproudové silnici

 
Článek

Muže zachytila jedna z 250 kamer tři a půl kilometru dlouhého tunelu. Sice šel po kraji silnice, ale v úzkém tunelu a navíc v zatáčce se jednalo o velký risk. Po chvíli přešel na druhou stranu silnice a přeskočil bariéru. Tam už ho dostihl člen údržby, kterého na místo vyslali operátoři z kontrolního centra.

Chodec byl servisní cestou vyveden ven. Mezitím sdělil i důvod svého výletu do tunelu, který se údržbáři napřed zdál jen těžko uvěřitelný. Muž uvedl, že je taxikář a svůj vůz zaparkoval na výjezdu z tunelu a vydal se pěšky zpět. Při jízdě v tunelu mu totiž z okénka vylétl papírový kelímek. Byl pro něj tak důležitý, že se pro něj musel vrátit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám