Hlavní obsah

Mr. Bean naživo. Naháč si zabouchl dveře od hotelového pokoje

Novinky, vps

Scénka nápadně připomínající jednu z epizod seriálu Mr. Bean se odehrála v jednom nejmenovaném hotelu. Nahý muž si tam zabouchl dveře od pokoje a stejně jako jeho seriálový vzor se nenápadně snažil dostat na recepci. Podle mnohých se nejedná o náhodu, ale o sehrané divadlo, videu to ovšem na vtipnosti neubírá.

BEZ KOMENTÁŘE: Jako Mr. Bean - nahý muž si zabouchl dveře od hotelového pokoje

 
Článek

Na začátku videa naháč otevřel dveře a podíval se, zda je chodba prázdná. Poté vyšel ven s jídelním podnosem a položil ho na zem. Mezitím se mu ovšem zabouchly dveře. Když to muž zjistil, na chvíli se zarazil a poté se vrhnul po klice. Dovnitř už se samozřejmě nedostal.

Situace se stala ještě trapnější o pár vteřin později, kdy chodbou procházeli dva hosté. Nahý muž se opřel o stěnu a snažil se vypadat naprosto nenuceně, jako by se nedělo nic zvláštního. Když mu po chvíli váhání došlo, že stáním u dveří nic nevyřeší, vzal z tácu dva poklopy, zakryl si jimi intimní místa a vydal se k výtahu.

V něm narazil na matku s malým chlapcem. Ta své dítě se zděšením postavila stranou a rukou mu zakryla oči. Naháč už v tu chvíli rezignoval na svůj osud a pomalu šel k recepci. Tam se ale situace ještě zhoršila. Místo náhradního klíče nebo alespoň nějakého oblečení po něm totiž recepční začal vyžadovat identifikační doklad.

V tuto chvíli video končí. Vzhledem ke způsobu, jakým je sestříhané, je možné, že se jedná o předem naplánovanou akci. I tak si ale za svou zábavnost zaslouží uznání.

Anketa

Myslíte si, že video s naháčem je sehrané?
Ano
84,7 %
Ne
8,3 %
Nevím
7 %
Celkem hlasovalo 7180 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám