Hlavní obsah

Rodina utekla z hořícího auta sekundy před explozí

Novinky, vps
Sleaford

Jen kousek od tragédie byla v neděli jedna britská rodina. Vůz, ve kterém kromě rodičů jely ještě jejich dvě malé dcery, začal během jízdy ze zatím nezjištěných důvodů hořet. Rodiče rychle osvobodili své děti a utíkali pryč od auta. To explodovalo o pouhých 10 sekund později, informoval MailOnline.

Foto: Profimedia.cz

Z interiéru vozu toho moc nezbylo

Článek

Stuart Tasker se vracel se svou ženou Luesou z návštěvy u přátel. Na zadních sedadlech vezli své dcery, dvouletou Amili a 11týdenní Aydu-Mai, která celou hrozivou událost prospala. Když zastavili na jedné z křižovatek v městečku Sleaford, starší dcera začala křičet.

Třiadvacetiletá Taskerová se otočila dozadu a spatřila plameny, které šlehaly jen pár centimetrů od nohou její dcery. Pár neváhal ani na okamžik. Oba rodiče vyskočili z auta, popadli své děti a utíkali pryč. Jejich Ford Escort se o několik okamžiků později změnil v ohnivou kouli.

Foto: Profimedia.cz

Exploze přišla po několika sekundách

„Musím říct, že moje žena byla úžasná. Mohla zamrznout na místě, ale místo toho strhla jako Hulk bezpečnostní pás z naší nejmladší a dostala ji ven,“ popsal tísnivou chvíli Stuart Tasker.

Rodina Taskerových

„Pak jsme se otočili a naše auto explodovalo. Byli jsme centimetry od jisté smrti. Když se teď dívám na fotky, tak mi dochází, jak hrozivé to bylo,“ dodal Tasker.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám