Hlavní obsah

Batole spolykalo neuvěřitelných 42 magnetů z ledničky

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čeljabinsk

Každý rodič ví, že nechat své dítě bez dozoru se může šeredně vymstít. Minulý týden se o tom přesvědčila jedna ruská matka, která několik minut nevěnovala pozornost svému 16měsíčnímu synovi a nechala ho samotného v kuchyni. Batole mezitím stihlo spolykat neuvěřitelných 42 magnetů z ledničky. Matka dítě naštěstí včas převezla do nemocnice, kde ho chirurgové okamžitě operovali.

Foto: Profimedia.cz

Sken potvrdil, že batole magnety opravdu spolklo

Článek

Když si nejmenovaná Ruska z Čeljabinsku všimla, že na lednici chybí všechny magnety, okamžitě se obrátila na svého syna. Myslela si, že je sebral a hraje si s nimi, magnety ovšem nebyly k nalezení.

Žena si naštěstí rychle uvědomila, že je musel spolykat a spěchala s dítětem do nemocnice. Napřed ho vzala na menší kliniku poblíž domova, kde překvapení lékaři skenováním potvrdili, že magnety jsou opravdu v nitru malého dítěte.

Foto: Nemocnice v Čeljabinsku

Vyoperované magnety

Následoval převoz do větší nemocnice, kde předem připravení chirurgové provedli úspěšnou operaci. Chlapeček se teď zotavuje na dětském oddělení čeljabinské nemocnice.

„Během let jsem zasahoval u mnoha malých pacientů, kteří v sobě měli cizí tělesa, včetně magnetů. Jednou jich bylo dvacet najednou, ale tento chlapec překonal všechny naše rekordy,“ uvedl pro MailOnline chirurg Nikolaj Rostovcev, který prováděl operaci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám