Hlavní obsah

Kim Basingerová prodá šperky od Baldwina

NEW YORK

Americká herečka Kim Basingerová se rozhodla, že v dubnové aukci odprodá sbírku svých šperků, které jí daroval bývalý manžel Alec Bladwin. Informaci přinesl zpravodajský server Ananova.

Článek

Mezi šperky, které budou k prodeji v síni Christie v New Yorku, se objeví zásnubní prstýnek z luxusního zlatnického salónu Tiffany. Alec jí ho daroval pár měsíců před sňatkem, který byl uzavřen v roce 1993.

Hodnota osmnácti karátového zlatého skvostu s diamantem se odhaduje na 30 až 40 tisíc dolarů (asi 840 tis. Kč až 1,12 mil. Kč).

Rovněž nabízí náhrdelník posetý diamanty a další diamantové šperky v přibližné hodnotě 264 tisíc korun.

Basingerová se však nehodlá vzdát svého snubního prstýnku, který jí Baldwin navlékl u oltáře. Stále ho nosí a k aukci ho nenabídla.

Hereččin tiskový mluvčí upřesnil, že výtěžek z aukce poputuje na účet společnosti na ochranu zvířat.  

Alec se mstí knihou

Baldwin, který se s herečkou rozvedl v roce 2002, se rozhodl, že zvěční těžké zážitky z bývalého svazku s Basingerovou a napíše o nich knihu. Chce tak pomoci ostatním mužům, kteří se ocitají v rozvodovém řízení.

"Má vlastní životní zkušenost ve mně podnítila touhu sepsat knihu o rozvodu," sdělil herec. "Už mám editora, který pro mě pracuje."

"Bude to sbírka různých lidských pokusů prokousat se tak těžkým údobím," přiblížil, "odhalí všechny pohledy na tuto těžkou životní situaci."

Reklama

Související témata:

Související články

Basingerová a Baldwin se soudí o dceru

Po roce a půl se kvůli osmileté dceři Ireland setkají v únoru opět u soudu Kim Basingerová a Alec Baldwin. Jejich spor o výchovu dítěte se vleče od jejich...

Basingerová prohrála soudní spor o dceru

Herec Alec Baldwin vyhrál justiční spor, v němž se se svou bývalou manželkou Kim Basingerovou soudil o výchovu jejich osmileté dcery Ireland. Ve čtvrtek...

Výběr článků

Načítám