Hlavní obsah

Mluvčí fastfoodu "Infarktový gril" zemřel. Na infarkt

Novinky, vps
Las Vegas

Neuplynuly ani dva roky a zemřela další tvář fastfoodu Infarktový gril (Heart Attack Grill). Dvaapadesátiletý John Alleman, který restauraci pověstnou extrémně tučnými jídly navštěvoval denně a byl považován za jejího neoficiálního mluvčího, skonal v pondělí na infarkt. Informoval o tom Las Vegas Sun.

Mluvčí Infarktového grilu zemřel na infarkt

 
Článek

Johna Allemana zradilo srdce minulý týden, když čekal na autobusové zastávce před fastfoodem. Byl urychleně převezen do nemocnice, ale jeho stav už byl příliš vážný. V pondělí byl odpojen od přístrojů.

„Říkal jsem mu, že když bude takhle jíst, tak ho to jednou zabije. Byl pravděpodobně jediným člověkem, který v restauraci trávil víc času než já. Byl tu každý den, nevynechal dokonce ani o Vánocích,“ řekl majitel grilu Jon Basso. Alleman byl v restauraci tak vážený, že měl dokonce vlastní karikaturu, která se objevovala na reklamních předmětech.

Slogan restaurace „Pro dobrou chuť stojí za to i zemřít“ tak dostal s Allemanovým úmrtím opět smutný nádech. V březnu roku 2011 totiž zemřel Blair River, propagátor vysoce kalorické stravy a tvář Infarktového grilu. Zemřel na komplikace spojené se zápalem plic. [celá zpráva]

Restaurace Infarktový gril je díky svým tučným jídlům přímo legendární. Její hamburger s názvem Quadruple Bypass Burger (Čtverný bypass burger) je dokonce podle Guinnessovy knihy rekordů nejkaloričtějším hamburgerem na světě. Má 8 000 kalorií, což je zhruba čtyřikrát více, než by měl denně přijmout průměrný muž.

Ve fastfoodu obsluhují servírky oblečené jako zdravotní sestřičky a zákazníci jsou oslovováni jako pacienti, což občas nabývá poněkud ironického významu. Loni v únoru totiž jeden ze zákazníků zkolaboval, když jedl Triple Bypass Burger, a musela ho odvážet záchranka.

Foto: Heart Attack Grill

Pokud nahlédnete do menu restaurantu, pochopíte, co vás asi tak může čekat...

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám