Hlavní obsah

Restaurace dává rodinám slevy za slušně vychované děti

Novinky, Jakub Kynčl
Paulsbo

Stravování se v restauraci se třemi malými dětmi je nejen věc nákladná, ale často také únavná. Zatímco v některých restauracích skupinu malých dětí dokonce vidí poměrně neradi, jinde umí ocenit, když se chovají slušně. A to dokonce tak, že rodičům dají za dobré chování jejich ratolestí slevu.

Foto: repro Twitter

Sleva za dobře vychované děti (Well behaved kids) se jen tak nevidí.

Článek

Italský restaurant Sogno di Vino v americkém městečku Poulsbo ve státě Washington přistupuje k rodinám s dětmi opravdu obdivuhodně. Po příjemném obědě se totiž rodina dočkala překvapení. Na účtence byla sleva za dobře vychované děti.

Personál restaurace už během oběda Lauře Kingové sdělil, že na všechny zapůsobilo, jak jsou její děti skvěle vychované. Na stole jim za odměnu přistála velká mísa zmrzliny pro děti na účet podniku. Číšník ale zašel svým gestem ještě o krok dále, když dal rodině slevu čtyři dolary (asi 71 korun) za dobře vychované děti.

"Bylo to opravdu příjemné překvapení po skvělém jídle. Máme děti ve věku dva, tři a osm let, a tak známe ty situace, kdy personál restaurací není příliš nadšený, když nás vidí vcházet dovnitř. Neočekáváme odměny za to, že odvádíme dobře svou práci, ale každopádně to potěší, když si někdo povšimne toho, jak se vaše děti chovají," uvedla zákaznice.

Majitel restaurace Rob Scott uvedl, že jeho personál má pravomoc udělit zákazníkům slevu. Není to prý poprvé, co dostali slevu rodiče za dobře vychované děti, jen to zatím nikdy nebylo tímto způsobem napsané na účtence.

Reklama

Výběr článků

Načítám