Hlavní obsah

Batole s dudlíkem střílí koše jako profesionální basketbalista

Novinky, vps

Batoleti jménem Titus jsou sice jen dva roky, podle mnohých má ale slušně nakročeno k tomu, aby se stal basketbalovou hvězdou. Jeho rodiče totiž o víkendu zveřejnili video, na kterém i přes svůj nízký věk hází jeden koš za druhým. Nezáleží mu na velikosti míče nebo koše, trefí se vždy.

BEZ KOMENTÁŘE: Ještě má dudlík, ale už střílí koše jako zkušený basketbalista

 
Článek

Video je složené z desítek hodů z různých vzdáleností a do různě vysokých košů. Malý chlapeček je spolehlivě trefuje i v případech, kdy sedí nebo leží.

Je ovšem potřeba brát v potaz, že krátký klip obsahuje pouze úspěšné pokusy. Bylo by zajímavé podívat se na to, kolik Titus potřebuje hodů na jeden úspěšný. Nicméně ani tento fakt nebrání divákům videa radit hráčským agentům, ať malé batole pozorně sledují nebo s jeho rodiči rovnou podepíší smlouvu.

„Video zachycuje naše dítě ve věku 18 až 24 měsíců. Na koše začal házet krátce poté, co se naučil chodit. Něco z toho jsme natočili a pak jsme tomu úplně podlehli,“ napsal u videa otec chlapečka Joseph Ashby.

Případná basketbalová kariéra batolete z Kansasu je ještě daleko, už teď se ale hrnou pozvánky do různých amerických televizních show. Rodiče si tak mohou vybírat, zda dají přednost například Today Show nebo Good Morning America.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám