Hlavní obsah

Parkování nešikovného Itala se změnilo v dokonalou komedii

Novinky, vps
Neapol

Dokonalá komediální scéna se odehrála v italské Neapoli, kde se jeden řidič snažil zaparkovat se svým fiatem do příliš malé mezery. Při nemožném manévru zablokoval v úzké uličce dopravu v obou směrech, nemohlo projít ani procesí z blízkého kostela. Horkokrevní Italové okamžitě řidiči radili a snažili se ho dostat pryč z uličky. Povedlo se jim to až po několika hodně nervózních minutách.

BEZ KOMENTÁŘE: Nemožný řidič zablokoval při parkování celou ulici

 
Článek

Video ukazuje řidiče fiatu, jak se snaží zaparkovat v uličce do mezery, která je očividně menší než jeho vůz. Odhodlaný Ital se však nevzdával a pokračoval v manévrování tak dlouho, dokud s autem neuvízl napříč ulicí. Tím nepotěšil řidiče v obou směrech, nemohli totiž projet.

Kolem vozu nešťastného řidiče se rychle vyrojili přihlížející, kteří ho hulákáním a divokými gesty popoháněli pryč. Jejich snaha ovšem byla kontraproduktivní, nervózní řidič totiž „zamrznul“ a odmítal se hnout.

Scénka postupně začala připomínat bizarní alegorický průvod, v uličce se totiž během chvíle objevil gang motorkářů i průvod z kostela doprovázený civilní gardou. Ta neřešila, že nešikovný řidič při parkování naboural jiný vůz, pouze se ho snažila i za pomoci kněze dostat pryč.

Nakonec se jim to po dlouhých minutách podařilo. Řidič vzdal svůj záměr zaparkovat a rozhodl se z uličky vyjet. Zatímco ostatní šoféři s úlevou uvolňovali zablokovanou ulici, přihlížející spustili potlesk a řidiče fiatu ocenili výkřiky „bravo“.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám