Hlavní obsah

Opilá agresivní blondýna řádila jak smyslů zbavená

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Genoa

Uhodit a pokousat vlastní matku, pobíhat po dálnici, pokopat zasahujícího policistu, vynadat mu a nakonec vykopnout boční okno policejního auta. To vše stihla během několika hodin Američanka Ashlie Tesiová při svém opileckém záchvatu. Teď čelí obvinění z vandalismu a napadení policisty, informoval televizní kanál WBNS.

BEZ KOMENTÁŘE: Opilá zadržená blondýna vykopla okno policejního auta

 
Článek

Vše začalo jako rodinná roztržka. Tesiová se při středeční jízdě po dálnici v Ohiu u Genoy dostala do sporu se svou matkou a hádku zakončila tím, že ji uhodila a kousla. Její matka zastavila u krajnice, čímž upoutala pozornost projíždějící hlídky.

Na přítomnost policie zareagovala Tesiová podle CBS News úprkem přes dálnici, poté se proti strážníkovi obrátila a začala s nadáváním a vyhrožováním. Policistovi se podařilo ji zpacifikovat, ale když ji chtěl posadit do auta, musel odolávat jejímu kopání. Mladá žena se uklidnila až pod pohrůžkou použití taseru.

To ovšem z její strany nebylo vše. Když policista zaparkoval vůz na stanici v Genoe a ukládal svou zbraň do bezpečnostní schránky, začala vykopávat boční okno vozu. Po několika úderech se jí to podařilo, přičemž sprška skla zasáhla policistu přímo do obličeje. Poté už se definitivně uklidnila a nechala se odvést k výslechu.

Policie uvedla, že zasahující strážník nebyl zraněn a označila ženino chování za otřesný příklad požití nadměrného množství alkoholu. Tesiová byla propuštěna na svobodu bez kauce, ale čelí několika obviněním, z nichž nejzávažnějšími jsou napadení policisty a vandalismus.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám