Hlavní obsah

Příběh malého čuníka vás dojme. Místo zadních nožiček má kolečka

Novinky, vps

Když se čuník jménem Chris P. Bacon narodil s vadou, která mu neumožňuje hýbat zadními nožičkami, jeho majitelé se postarali, aby měl co nejplnohodnotnější život. Z dětské stavebnice mu vyrobili vozík výrazně zvyšující jeho mobilitu. Až vyroste, tak má od výrobce psích vozíků dokonce přislíben lepší model.

BEZ KOMENTÁŘE: Malý čuník má místo zadních nožiček kolečka

 
Článek

Čuníkův americký majitel Len Lucero je veterinář, a tak má s postiženými zvířaty bohaté zkušenosti. Ihned po Chrisově narození začal vymýšlet, jak mu zajistit kvalitnější život. Na běžně prodávané vozíky je čuník zatím příliš malý, Lucero tedy postavil vlastní ze stavebnice K'Nex.

Malé prasátko, které se narodilo v půlce ledna, zatím váží pouze jeden kilogram, chůze s kolečky mu proto dělá trochu problémy, ale je pouze otázkou času, než si na nového pomocníka zvykne.

Navíc až vyroste, může se těšit na plnohodnotný a kvalitní vozík od výrobce Walkin' Wheels. Ten se rozhodl využít čuníkovy rostoucí internetové popularity a jeden ze svých produktů, původně určených pro psy, mu daroval.

Lucero ujistil, že prasátko chová pouze jako mazlíčka. Dokonce mu založil i profil na Facebooku, pomocí něhož se snaží pomáhat handicapovaným zvířatům.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám