Hlavní obsah

Missky se musely fotit v plavkách ve dvacetistupňovém mrazu

Novinky, vps
Novosibirsk

Dívky, které se v ruském Novosibirsku účastnily sobotní soutěže Miss Snow Universe, musely podstoupit náročnou zkoušku. Součástí programu bylo tradiční focení v bikinách, vzhledem k lokaci při něm ale panovala teplota kolem minus 20 stupňů Celsia. Žádná ze soutěžících si ovšem nestěžovala, uvedla agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Missky se musely fotit v plavkách ve dvacetistupňovém mrazuVideo: Reuters

 
Článek

Všech 20 dívek na sobě při focení nemělo nic víc než dvoudílné plavky a šerpu. Okamžitě po dokončení série snímků k spoře oděným kráskám přispěchala asistentka a zabalila je do teplého oblečení.

„Chápeme, že tu nemáme moře, ale přesto jsme to chtěli udělat. Rozhodli jsme se, že v této naší podobě to bude senzační,“ uvedla spolupořadatelka Taťjana Fetisovová.

Soutěž nakonec vyhrála Vladislava Vernerová z Tomsku, pro kterou bylo focení v mrazu obzvlášť náročné. Bojovala totiž s nachlazením.

„V krku mě bolelo už od začátku soutěže, ale i přesto jsem dál bojovala o titul Miss Snow Universe. Je to pro mě obrovský úspěch a bylo to pro mě velmi důležité,“ řekla Vernerová, která teď bude reprezentovat Rusko v soutěži Miss World Tourism a navíc získala kontrakt s modelingovou agenturou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám