Hlavní obsah

Moderátoři si vyzkoušeli, jaké to je rodit. Vydrželi dvě hodiny

Novinky, vps

Nizozemští moderátoři Dennis Storm a Valerio Zena si chtěli ověřit, zda jsou porodní bolesti opravdu těmi nejhoršími, jaké lze zažít. V rámci svého pořadu Proefkonijnen (Pokusní králíci) se proto rozhodli podstoupit elektrošoky, které měly simulovat bolesti při porodu. Vydrželi to jen dvě hodiny.

BEZ KOMENTÁŘE: Muži si vyzkoušeli, jaké to je rodit. Po dvou hodinách bolest nevydrželiVideo: Proefkonijnen, BNN

 
Článek

Zena a Storm jsou ve své zemi populární a nevyhýbají se ani kontroverzním tématům. V prosinci roku 2011 vzbudili velké pobouření, když si zahráli na kanibaly. Z těla si nechali vyříznout kousek masa, který byl po tepelné úpravě naservírován tomu druhému. [celá zpráva]

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Moderátoři si nechali z těla uříznout kus masa, a pak ho v televizní show snědliVideo: Reuters

V rámci natáčení nové série svého pořadu si chtěli vyzkoušet intenzitu porodních bolestí, které byly při kontrolovaném experimentu simulovány pomocí elektrošoků. Je otázkou do jaké míry tyto elektrošoky napodobovaly opravdové porodní bolesti, oba muži ale očividně trpěli.

Ze začátku se sice snažili odbourat bolest smíchem, dlouho jim to ale nevydrželo. Začali se svíjet na posteli a Zena dokonce potřeboval kyslíkovou masku. Své úsilí vzdali po dvou pro ně dlouhých hodinách.

Zena po tomto zážitku, který označil jako „mučení“, začal pochybovat o tom, zda vůbec chce děti. Nelíbila se mu totiž představa, že by jeho žena musela podstoupit takovou bolest. I přesto ale se svým kolegou označili natáčení tohoto dílu jako nejlepší z celé aktuální série.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám