Hlavní obsah

Metr a půl velká ryba vyskočila z vody a spolkla rybářovu ruku

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jako ve zlém snu si musel připadat muž z Floridy, kterého málem stáhl do vody metr a půl velký tarpon. Rybář držel nad hladinou návnadu a snažil se nalákat rybu na hladinu, aby ji mohl nakrmit z ruky, ryba ovšem náhle vyskočila a zakousla se mu do předloktí. Pustit se rozhodně nehodlala, a tak s ní muž musel svést náročný souboj.

BEZ KOMENTÁŘE: Ryba zaútočila na rybáře

 
Článek

Ryba napřed téměř spolkla mužovo pravé předloktí a poté, co se snažil osvobodit, se zakousla do jeho levé ruky. V tu chvíli už rybář pochopil, že to nebude tak jednoduché. S pomocí tří dalších mužů se za neustávajícího jekotu jedné z přítomných žen postavil na nohy, ryba se ale stále držela.

Souboj tak pokračoval i nadále. Ryba sebou mrskala, což muselo být vzhledem k její váze pro rybáře bolestivé, přesto se nevzdával a snažil se jí zbavit. Nakonec se s ní opět ocitl na zemi, kde mu jiný z rybářů pomohl definitivně uvolnit sevření a vrátit rybu zpět do vody.

Je zřejmé, že muž, který po incidentu rychle odešel pryč, utrpěl krvavá zranění na obou rukou. Mohl jim ale lehce předejít, vyskytlo se už totiž mnoho podobných případů, při kterých tarponi vyskočili nad hladinu a zranili člověka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám