Hlavní obsah

V živém vysílání běžel za moderátorkou film pro dospělé

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Švédská stanice TV4 si uřízla pořádnou ostudu. Během zpravodajské relace běžel na monitoru za moderátorkou pornografický snímek. Všimlo si toho mnoho diváků, televize pak svůj omyl napravila až po deseti minutách. Informoval o tom švédský deník Aftonbladet.

BEZ KOMENTÁŘE: Za moderátorkou se ve studiu objevil film pro dospělé

 
Článek

Film začal běžet ve chvíli, kdy moderátorka mluvila o situaci v Sýrii. Diváci viděli na monitor s filmem velmi dobře. „Napřed jsem myslel, že špatně vidím, ale pak už to bylo jasné. Divím se, že si toho nevšimli dřív,“ uvedl pro švédský deník jeden z diváků.

Mluvčí TV4, která je největší švédskou televizní stanicí, uvedl, že monitory ve studiu jsou napojeny na počítače společnosti. Nikdo ze zaměstnanců se ale podle jeho ujištění na film nedíval.

„Film se pravděpodobně stahoval přes jeden ze serverů, které jsou umístěny v budově, a omylem došlo k jeho přehrání. Vypli jsme to hned, jak jsme se o tom dozvěděli. Nemělo se to stát a už se to také nikdy nestane,“ dodal mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám