Hlavní obsah

Čtyři ruce bubeníka a 78 prstů kytaristy. Kapela robotů hraje strojový metal

Novinky, vps

Někdo by možná mohl namítnout, že hrají příliš strojově, ale tato kritika „chlapce“ z první robotí skupiny jménem Compressorhead nezajímá. Vlastně je ani zajímat nemůže, žádný z mechanických muzikantů nemá mozek. Hudební kariéru ale myslí opravdu vážně. Dokonce brzy vystoupí na největším australském hudebním festivalu Big Day Out.

BEZ KOMENTÁŘE: Píseň Ace of Spades v podání robotů

 
Článek

Bubeník Stickboy, kytarista Fingers a baskytarista Bones, to je kompletní sestava německé heavy metalové kapely. Zformovala se v loňském roce, kdy se ke dvěma starším členům přidal Bones.

Možná nemohou do hudby vložit pořádné emoce, ale vynahrazují to dokonalou technikou, ke které koneckonců mají slušné předpoklady. Bubeník Stickboy se čtyřma rukama a kytarista Fingers s celkem 78 prsty - to jsou atributy budící u jejich lidských kolegů nekonečnou závist.

Skupina sice zatím nenahrála žádný vlastní materiál, ovšem úspěch se dostavil i tak. Minulý čtvrtek zveřejněné video jejich verze Ace of Spades od skupiny Motörhead sbírá zhlédnutí po statisících a ani ne za dva týdny čeká kapelu vystoupení na slavném festivalu Big Day Out. K dokonalosti už jim chybí jediné – najít zpěváka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám