Hlavní obsah

Superman letící nad pláží se stal hitem internetu

– Carlsbad
Novinky, vps

Občas stačí k úspěchu na internetu málo, člověk ani nemusí vytvářet nic vlastního. Potvrzuje to Američan Kyle Gough, který projížděl okolo jedné jihokalifornské pláže zrovna ve chvíli, když na ní neznámý muž pouštěl svůj vlastní model Supermana v téměř životní velikosti. Gough neváhal a letící model natočil. Zveřejněné video se pak nečekaně stalo velmi populárním, a dokonce dostalo Američana do televize.

BEZ KOMENTÁŘE: Nad pláží letěl Superman

 
Článek

„Jeli jsme po pobřeží u Carlsbadu, když v tom nám nad hlavami přeletěl Superman. Museli jsme zastavit a jít si to prohlédnout,“ uvedl Gough v komentáři u videa.

Klip se rychle rozšířil po různých serverech a zhlédnutí přibývala po desetitisících. Toho si všimla některá americká média, která požádala Gougha o bližší vysvětlení. Z ničeho nic tak poskytoval rozhovory pro noviny, a dokonce se objevil ve vysílání kanálu ABC 7.

V televizním rozhovoru popisoval detaily, které o létajícím modelu zjistil od jeho majitele. Na pláži celkem strávil asi dvě hodiny, ale zapomněl se zeptat na to nejdůležitější – na jméno šikovného modeláře.

Nakonec ho za něj vypátrali reportéři. Ti zjistili, že se jedná o Otto Diefenbacha, realitního agenta ze San Diega. RC modely jsou jeho velkým koníčkem a zjednodušenou verzi modelu Supermana dokonce jako přivýdělek prodává. Jedno krátké video mu tak udělalo pozitivní reklamu, kterou ani v nejmenším nečekal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám