Hlavní obsah

Ze zápraží mizely vánoční dárky, malou zlodějku usvědčila kamera

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Clermont

Osmiletá holčička z floridského Clermontu šokovala své okolí. Ze zápraží totiž opakovaně ukradla sousedům vánoční dárky. Ti nakonec na nenechavce narafičili bezpečnostní kamery, které malou zlodějku odhalily, uvedl server news.msn.co.nz.

BEZ KOMENTÁŘE: Chycena při činu: vánoční dárky kradla sousedům osmiletá dívka

 
Článek

Hon na neznámého pachatele začal poté, co se vánoční dárky ztratily třem rodinám. Okradení Tiffany Baggsová, Tim Lebada a Jessica Araujová umístili proto minulý týden před dveře krabice jako návnadu v naději, že se zloděj chytne. A tak se také stalo.

Pro všechny však bylo velkým překvapením, že drzým zlodějem je malá dívka. „Všichni si mysleli, že to byl nějaký teenager,“ uvedla Araujová.

Policie už vyslechla dívku i její matku, žádné obvinění ale nevznesla. Poškození nyní žádají odškodnění, minimálně ve formě omluvy.

„Rodiče by na sebe měli vzít zodpovědnost a říct: je nám líto, co se stalo vám a dalším sousedům. Možná by se dokonce mělo přijít omluvit to dítě," dodala Araujová. Podle dostupných informací odcizené balíčky obsahovaly panenky Barbie, dětský make-up a mobilní telefony.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám