Hlavní obsah

Vyhaslá zpěvačka je opět hvězdou, opilá zpívala ve vlaku svůj starý hit

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sláva je pomíjivá, ale také může přijít v naprosto nečekaný moment. O obojím se přesvědčila britská popová zpěvačka Kim Wildeová. Hvězda 80. let zažívá neplánovaný návrat na výsluní, navíc se ani nemusela moc snažit. Stačilo jí k tomu při návratu z vánočního večírku zazpívat svůj starý hit a nechat se natočit cestujícími. Úspěch pak přišel po zveřejnění videí na internetu téměř okamžitě.

BEZ KOMENTÁŘE: Opilá Kim Wildeová zpívala cestujícím v metru

 
Článek

Kim Wildeová zažila své největší úspěchy v 80. letech minulého století. V roce 1981 prorazila hned se svým prvním singlem s názvem Kids In America a právě tuto píseň také zpívala během cesty ve vlaku. Na čelních příčkách hitparád se objevovala i později, ale v 90. letech nastal ústup ze slávy. V novém tisíciletí se sice pokusila o comeback, ale předešlých úspěchů už nedosáhla.

V minulých letech občas koncertovala, ale jinak se živila především jako diskžokej v rádiu Magic FM, z jehož vánočního večírku se ve zmíněnou noc vracela. Alkoholem posilněnou zpěvačku doprovodil na akustickou kytaru její bratr Ricky a po chvilce váhání se přidalo i několik cestujících.

Kim Wildeová v 80. letech bodovala se svým megahitem Kids In America

Kromě Kids In America zazpívala 52letá žena i vánoční píseň Rockin' Around The Christmas Tree, kterou získala na svou stranu i zbytek cestujících. Ti totiž do té chvíle zírali do prázdna a snažili se zpěvačku se sobími parohy nasazenými na hlavě ignorovat.

Zpěvačku natočilo při jejím neobvyklém vystoupení několik cestujících, kteří videa zveřejnili na internetu. Nahrávky se rychle staly senzací a během pár dní zaznamenaly několik miliónů zhlédnutí. Přímo se tak nabízí plnohodnotné oživení kariéry, ale Wildeová a její agenti se k budoucnosti zpěvačky zatím nevyjádřili.

Reklama

Výběr článků

Načítám