Hlavní obsah

Policista se chlubil videem, jak jezdí po městě rychlostí 160 km/h

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

San Francisco

Ačkoli by muži zákona měli jít příkladem i ve chvílích, kdy sundají své uniformy, 55letého policistu ze San Franciska by v jeho činech mimo službu nikdo následovat neměl. Internetem koluje video, na kterém se ve městě prohání v silném sportovním voze údajnou rychlostí 160 kilometrů v hodině. Navíc je možné, že mohl v incidentu figurovat i alkohol.

BEZ KOMENTÁŘE: Policista mimo službu se řítil v lamborghini 160 kilometrovou rychlostí městským tunelemVideo: vimeo.com

 
Článek

Seržant Carl T se videem pochlubil na sociální síti a připsal k němu: „Broadwayský tunel, 160 kilometrů v hodině v Lambu.“

Záběry, které byly pořízeny letos v září, seržant T záhy odstranil, server SFist ovšem nyní video zveřejnil spolu s některými komentáři, které u původního videa zanechali jiní policisté z oddělení sanfranciské policie. Z jednoho z příspěvků by totiž mohlo vyplývat, že byli v době incidentu všichni přítomní policisté, kteří byli v tu dobu zřejmě mimo službu, opilí, a to včetně řidiče.

Podle videa ovšem nelze určit, zda byl řidič v danou chvíli pod vlivem alkoholu. Nelze navíc určit ani identitu řidiče, s největší pravděpodobností to ale byl jeden z policistů.

Podle CBS News je incident zvlášť ostudný, vzhledem k tomu, že maximální povolená rychlost ve frekventovaném Broadwayském tunelu je 55 kilometrů v hodině.

Mluvčí policejního oddělení v San Francisku odmítl video komentovat s tím, že stále probíhá šetření.

Známá firma

Seržant T je však už známou firmou. Nejenže se objevil v médiích v roce 2009, když si změnil jméno z Carl Tennenbaum na Carl T, aby si nemusel měnit svou visačku, v loňském roce se navíc nechvalně proslavil svým prohlášením v interview pro server SF Weekly, v němž odmítal spolupráci oddělení s televizní reality show.

„Ve městě už tak dochází k mnoha čirým zločinům, proč tedy chcete tvořit další,“ vysvětlil svůj postoj seržant T. A během rozhovoru navíc označil bývalého šéfa policejního oddělení George Gascona, ze kterého se stal okresní návladní, doslova za „mediální děvku“.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám