Hlavní obsah

Zrzavá kráska rozmlátila zaparkované auto, a úspěšně tak zmátla kolemjdoucí

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sao Paulo

Ne vždy musí být to, co si myslíte, že vidíte, pravda. Přesvědčili se o tom minulý čtvrtek i obyvatelé brazilského Sao Paula, když před jejich zraky pohledná žena ničila kladivem zaparkované auto. Jak se totiž posléze ukázalo, za jejím agresivním chováním nestál zrádný manžel, jak se mnozí přítomní domnívali, ale reklamní agentura.

BEZ KOMENTÁŘE: Brazilka rozmlátila auto kladivem

 
Článek

Štíhlá žena s dlouhými zrzavými vlasy přistoupila k Hondě Civic, vytáhla z kabelky kladivo a hlava nehlava s ním začala bušit do skel i do kapoty. Když měla nakonec ničení dost, sebrala své věci a za nadšeného aplausu přihlížejících odkráčela.

Podle amatérských videí, která se s popisky o žárlivosti objevila na internetu, se nikdo nesnažil ženu zastavit. Všichni ji jen nevěřícně sledovali nebo natáčeli na mobilní telefony.

Ačkoli by se mohlo jednat o skutečnou agresi spojenou s falešným chováním manžela, nebo přítele, jak napsaly i některé servery, které se nechaly nachytat, tiskové oddělení místní vojenské policie nakonec uvedlo věci na pravou míru. Podle jejich informací šlo o jakousi akci reklamní agentury, jejíž název nebyl zveřejněn. Informoval o tom v pátek brazilský server R7.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám