Hlavní obsah

Vysokoškoláci rozpoutali šílenství, polévají se mlékem nebo portským

Novinky, Markéta Klánská

Čas od času se začne internetem šířit zvláštní zábava. Vznikají tak videa, na kterých si lidé lehají do podivných pozic nebo předvádí bláznivé tanečky na nejrůznějších místech. Nyní britští studenti přišli s ještě nepochopitelnější aktivitou, na veřejnosti si vylévají na hlavu mléko nebo dokonce portské.

BEZ KOMENTÁŘE: Nová studentská zábava, vylévání portského vína na hlavu

 
Článek

Novou mánii, která se poněkud překvapivě ujala zejména mezi mladými lidmi z vysokých škol, koncem listopadu rozpoutali studenti z Newcastelu, když je napadlo, že by lití mléka na hlavu mohla být velká zábava.

„Provedli jsme to před kavárnou v Jesmondu a záběry nahráli na internet. Setkalo se to s úspěchem, a tak jsme natočili celé video,“ uvedl pro deník Daily Mail 22letý Tom Morris, který stál u zrodu takzvaného milkingu.

BEZ KOMENTÁŘE: Se stejnou zálibou si studenti lijí na hlavu i mléko

Na mladíky se snaží navázat další z Edinburghu, Nottinghamu a Cirencesteru a jedno video bylo podle Morrisova společníka George Hoylanda pořízeno dokonce i na prestižní Oxfordské univerzitě. „Nečekali jsme tak velkou odezvu, video mělo pobavit jen naše přátele,“ přiznal Hoyland.

Milking zastínil nákladnější porting

Tím to ale neskončilo, vysokoškolští studenti z Durhamu, kteří chtějí zůstat v anonymitě, dotáhli milking ještě o krok dál, jak předvedli na videu z minulého týdne. Místo mléka si kupují portské a oblečeni do čistých bílých košil a společenských kalhot si ho lijí na hlavu. Vzkazují tím všem: „Neplačte nad rozlitým mlékem, proveďte to v durhamském stylu s portským.“

BEZ KOMENTÁŘE: Internet plní videa lidí polykajících skořici

O nějaké praktičnosti se u těchto aktivit rozhodně mluvit nedá. Mléko po zaschnutí zapáchá a stejně jako portské zanechává stopy na oblečení. Ačkoli je ale milking i porting bláznivý a zvyšuje účty za praní a čištění, mladíci se nevystavují případnému nebezpečí jako například ti, kteří se rozhodli před kamerami polykat skořici. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám