Hlavní obsah

Drsný vtípek z výtahu má pokračování, tentokrát s nebožtíkem v rakvi

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hororový vtípek s dívkou ve výtahu, který byl odvysílán před dvěma týdny v brazilském pořadu The Silvio Santos Show, se setkal s obrovským úspěchem, a tak není divu, že televize přišla s pokračováním. Princip je stejný, pouze místo bledého děvčátka tentokrát straší nebožtík v rakvi. Reakce pověrčivých Brazilců jsou pak podle očekávání dramatické.

BEZ KOMENTÁŘE: Vtípek ve výtahu má pokračování, tentokrát v něm straší nebožtík v rakvi

 
Článek

Ve scénce nastoupí nic netušící cestující do výtahu, když v tom se objeví tři muži v černém a postaví do výtahu rakev. Ještě odběhnou pro věnec, ale už se nestihnou vrátit včas. Dveře se zavřou a pasažér zůstane s rakví sám.

Výtah se rozjede, po chvilce se však se zvuky značícími poruchu zastaví. Cestující v té chvíli vrhají na rakev nervózní pohledy. Netrvá to dlouho a z rakve vypadne falešný nebožtík. Pasažéři začnou strachy křičet, jejich reakce se pak změní v hysterickou ve chvíli, kdy nebožtík „ožije“.

Mnozí považují tento vtípek za ještě podařenější než ten původní. Kritici zase namítají, že se jedná pouze o vykrádání úspěšného námětu, a scénka proto není originální.

BEZ KOMENTÁŘE: Hodně drsný vtípek - ve výtahu se zjevila holčička v noční košiliVideo: SBT

Reklama

Výběr článků

Načítám