Hlavní obsah

Moderátor, který v přímém přenosu podpálil kouzelníka, uprchl před zatčením do USA

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dominikánský moderátor a kouzelník Franklin Barazarte, který v televizním pořadu zapálil hlavu svému kolegovi Waynu Houchinovi, je na útěku. Soudce na něj ve středu vydal zatykač, ale Barazarte mezitím uprchl do USA.

BEZ KOMENTÁŘE: Kouzelníkovi se nepovedl trik, hostu začala hořet hlava

 
Článek

K zapálení došlo v televizní show Blíže ke hvězdám. Houchin, který byl v Karibiku se svými kolegy na kouzelnickém turné, přijal Barazarteho pozvání do jeho show. O tom, že má být součástí nebezpečného triku, ovšem neměl tušení. [celá zpráva]

Houchin, který se stále zotavuje z popálenin, považuje incident za úmyslný útok. Proto ve spolupráci se svými právníky požádal americké úřady o Barazarteho zadržení.

Barazarte stále tvrdí, že se jednalo o pouhou nehodu. Podle svých slov chápe bolest, kterou způsobil, zároveň ale vyjádřil rozhořčení nad Houchinovým postojem. „Berou mě jako kriminálníka,“ uvedl Barazarte v rozhovoru pro televizní společnost Univisión, která v USA vysílá ve španělštině.

Reklama

Výběr článků

Načítám