Hlavní obsah

Tanečnice v přímém přenosu utrpěla tvrdé K.O.

Novinky, vps

Přímý přenos peruánské taneční soutěže musel být ukončen poté, co jedna z tanečnic nešťastně upadla a utrpěla zranění hlavy. Mladá žena se v rámci vystoupení chtěla zhoupnout na bambusové tyči, kterou držely dvě další tanečnice, ale tyč praskla a tanečnice dopadla přímo na obličej. Ke svému velkému štěstí neutrpěla žádná vážná zranění a úspěšně se zotavuje.

BEZ KOMENTÁŘE: Pod tanečnicí se při vystoupení zlomila bambusová tyč a ona spadla na obličej

 
Článek

Tanečnice Delly Madridová vystupovala v sobotu ve skupinovém čísle v soutěži El Grand Show, která je obdobou české StarDance. Po pádu jí okamžitě přispěchaly na pomoc další tanečnice, po chvíli se připojil i zbytek vystupujících.

Televizní stanice přehrála divákům záběry pádu a poté moderátorka Gisela Valcarcelová oznámila, že přímý přenos bude ukončen.

„Nevím co říct, viděli jste to sami. Tancovat se už nebude. Vše, co teď chceme, je odejít a být s Delly,“ řekla moderátorka před ukončením vysílání.

Madridová utrpěla pohmožděniny a otok mozku. Několik týdnů bude muset také nosit fixační límec okolo krku, a pokud nenastanou komplikace, měla by se plně zotavit. Podle svých slov je především ráda, že se jí nestalo nic vážnějšího.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám