Hlavní obsah

Tom Cruise se rozešel s Penélope Cruzovou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Jeden z nejkrásnějších a nejsledovanějších hollywoodských párů Tom Cruise a Penélope Cruzová se po třech letech rozpadl. Hercova sestra a mluvčí Lee Anne DeVettová ve čtvrtek oznámila, že se oba rozešli již koncem letošního ledna. I nadále prý zůstávají dobrými přáteli.

Článek

Mluvčí krásné Španělky Robert Garlock prohlásil, že ani jeden si zatím nenašel za partnera náhradu a dále se přátelí.

Garlock zároveň zdůraznil, že Cruzová se nikdy nestala příslušnicí scientologické církve, jejímž členem a vyznavačem je herec. Přesto však náboženství nehrálo v rozchodu žádnou roli.

41letý Cruise, hrdina Posledního Samuraje, a 29letá Cruzová, která naposledy oslnila po boku Halle Berryové ve snímku Gothica, se poznali v roce 2001 při natáčení filmu Vanilkové nebe.

Herec se kvůli Penélope rozvedl s Nicole Kidmanovou, s níž adoptoval dvě děti a které nyní žijí u matky.

Cruise se brzy objeví se ve thrilleru Collateral. Cruzová se nyní chystá na film Head in the Clouds (Hlava v oblacích), ve kterém si zahraje vedle Charlize Theronové.

Reklama

Související témata:

Související články

Tom Cruise rozdává autogramy na počkání

Herec Tom Cruise (41), který se v úterý v Londýně zúčastnil premiéry svého nového filmu "Poslední samuraj", dal najevo fanouškům bezbřehou náklonnost. Nešetřil...

Výběr článků

Načítám