Hlavní obsah

Šestnáctý ročník erotického veletrhu je v plném proudu

Novinky, Michaela Cmíralová
Praha

V Praze začal šestnáctý ročník erotického veletrhu. Tentokrát v Národním domě na Vinohradech. Návštěvníky čekají krásné dívky, erotické pomůcky, tiskoviny i zábava. Budova, ve které se běžně konají taneční, se tak na jeden víkend promění na erotický klub se vším, co k tomu patří.

V pražském Národním domě se koná erotický veletrhVideo: Novinky

 
Článek

Veletrh potrvá do sobotního večera a v jeho průběhu si návštěvníci mohou nakoupit erotické zboží, ale také se pobavit. Většina plánovaného programu se odehraje na hlavním pódiu, které se pro potřeby veletrhu promění ve dvacet metrů dlouhý bar. Přes den u něj zasedne porota a v noci všichni ti, co si rádi dopřejí nějaký ten drink.

Program slibuje takové zážitky, jako je kouzelnicko-erotická show, anebo vystoupení perverzní básnířky. Akci moderuje Eva Decastelo. Na páteční večer byla nachystaná velká narozeninová oslava na počest české pornostar Tarry White.

Na své si na veletrhu přijdou i ženy, je pro ně vytvořená speciální zóna s mužnou obsluhou nahoře bez. Nebude chybět ani soukromý table dance, strip ani škola mamby. Oba večery pak okoření i Ladies party s názvem - Bez kalhot edition. Velkým překvapením by pak mělo být vystoupení nejlepších striptérů Evropy, včetně úřadujícího vicemistra světa.

Svoji vlastní zónu najdou na veletrhu i gayové a fanoušci SM. Pro kuřáky bude venku před Národním domem přistaven obří partybus, ve kterém bude dobře zásobený bar, sexy tanečnice a velkoplošná obrazovka, na které bude stále vidět, co se děje na hlavním pódiu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám