Hlavní obsah

Mladíci sesbírali největší hromadu listí na světě. Podle sousedů aspoň uklidili

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Logan

Několik mladíků z utažského města Logan si našlo nevšední zábavu. Z obrovského množství spadaných listů vytvořili údajně největší hromadu listí na světě, na kterou pak skákali ze střechy. Mnozí lidé se této podle nich zbytečné činnosti podivují, obyvatelé města si ale pochvalují, že mají ve svých ulicích hezky uklizeno.

BEZ KOMENTÁŘE: Mladíci z listí z celého města vytvořili největší hromadu na světě

 
Článek

Mladíci napřed posbírali listí do plastových pytlů, které nechali na různých místech města. K převozu si vzhledem k obrovskému množství pytlů museli najmout nákladní vůz.

Z téměř 1500 pytlů pak vytvořili pětimetrovou haldu, jež podle nich vážila okolo deseti tun. Na hromadu pak společně se svými přáteli skákali ze střechy přilehlého domu.

Skupina vtipálků pod vedením Nicka Garretta se proslavila už před pár měsíci, kdy na jedné pláži v Kalifornii v noci zakopala do písku truhlu s mincemi. Druhý den pak začali bednu vykopávat a přihlížejícím tvrdili, že hledají poklad. Když pak opravdu našli truhlu, která byla po otevření plná mincí, všem vytřeli zrak.

BEZ KOMENTÁŘE: Partička zakopala truhlu, pak ji vyhrabala jako poklad

Svou komediální skupinu pojmenovali mladíci jako „Bangakang“ a doufají, že pomocí těchto videí se posunou o kus dál. Podle jejich slov už jsou v kontaktu s producentem, který se jim snaží zajistit vlastní televizní pořad.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám