Hlavní obsah

Šílená jízda. Brazilský pár se líbal na motorce v 80kilometrové rychlosti

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lásce se meze nekladou, tím se zřejmě inspiroval brazilský pár, který se líbal při jízdě na motocyklu. Ani jeden z dvojice pochopitelně neměl helmu a řidič motorky navíc vůbec neviděl na cestu před sebou. I tak ale zvládl v osmdesátikilometrové rychlosti udržovat více než jednu minutu správný směr. Informoval o tom deník Daily Mail.

BEZ KOMENTÁŘE: Brazilský pár se líbal při jízdě na motorce

 
Článek

Zábavná a zároveň nebezpečná scénka se odehrála na dálnici u města Foz do Iguacu v brazilském státě Paraná. Natočil ji spolujezdec jednoho z řidičů, který okolo páru projížděl.

„Myslel jsem, že vidím jezdce bez helmy. Ale pak jsem si všiml, že se líbají. Nikdy jsem nic podobného neviděl. Byl jsem v šoku,“ řekl televizní stanici RPC Fernando Nascimento, který událost natočil.

„Řidič občas otevřel oči, aby se ujistil, že drží správný směr, ale jejich ústa se vůbec neoddělila. Natáčel jsem je asi jednu minutu, líbali se ale déle. Na začátku mi totiž chvíli trvalo, než jsem našel kameru,“ dodal Nascimento.

Pár nakonec z dálnice sjel, ale údajně se nepřestal líbat. Náčelník dálniční policie státu Paraná po zhlédnutí videa dodal, že pokud bude zatím neidentifikovaný řidič dopaden, hrozí mu odebrání řidičského průkazu a pokuta v přepočtu asi 6000 korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám