Hlavní obsah

Slovensko je v transu, 15letá zpěvačka z venkova zastínila Rihannu

Novinky, vps

Slovensko uchvátila teprve patnáctiletá zpěvačka, která si říká Laris Diam. Dívka přezpívala nejnovější hit barbadoské hvězdy Rihanny a podle mnohých je její verze lepší než originál. Mladá blondýnka si dokonce vysloužila obdiv i od takových osobností, jakými jsou Rytmus a zpěvačka Tina.

Skladba Diamonds od Rihanny v podání Laris Diam

 
Článek

Video rodačky z Turčianských Teplic se stalo senzací již po několika dnech. Dívka překvapila velmi dobrou angličtinou a především svým vyzrálým hlasem, který by jí mohly závidět leckteré profesionální zpěvačky.

Křehká blondýnka byla okamžitě označena za novou vycházející hvězdu slovenského šoubyznysu. Dívka teď připravuje další video a podle odborníků je pouze otázkou času, než natočí sólové album.

Ukázka z originální písně Diamonds od Rihanny

"Nejdůležitější na zpívání je to, když cítíš, že to má srdce a duši. A tato 15letá zpěvačka z Turčianských Teplic je toho důkazem. Přivítejte a podpořte Laris Diam," uvedl na svých osobních stránkách Rytmus.

Třináctiletá dívka podala v soutěži odzbrojující pěvecký výkon, může konkurovat vyzrálým soulovým zpěvačkám

Podobně vyzrálým hlasem překvapila před dvěma měsíci třináctiletá Carly Rose Sonenclarová, která svým podáním písně Feeling Good uchvátila porotce soutěže X Factor. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám