Hlavní obsah

Autory drsného vtípku nakonec převezla sama oběť. A ještě drsněji

Novinky, zkr
Jižní Korea

Srandička, kterou vymysleli dva vtipálci z Jižní Koreje, se jim tak trochu vymkla z rukou. A nakonec to byli oni sami, kdo se nechal nachytat. Mladá dívka, kterou chtěli vystrašit při sledování televize, totiž jejich žert dokonale přebila svým vlastním, informoval server thesun.co.uk. Incident mladíci natočili mobilním telefonem.

BEZ KOMENTÁŘE: Dívka dokonale obrátila žert ve svůj prospěch

 
Článek

Jihokorejka se v noci dívala v obývacím pokoji na televizi. Mimo její zorný úhel se při tom ukryla dvojice jejích kamarádů, kteří nečekaně vysílání přepnuli a pustili na obrazovku záběry z hororového filmu. Pak vyskočili ze své skrýše a začali křičet: „Překvapení!“

Dívka jakoby v úleku také vykřikla, chvíli sebou zmítala a pak se poroučela k zemi, kde zůstala nehnutě ležet. Na záznamu jsou slyšet hlasy vyděšených vtipálků. Zatímco jeden se snaží sám sebe uklidnit tím, že si z nich jejich oběť dělá jen legraci, druhý ho vybízí, ať s ní zatřese a shání se po telefonu.

Po pro mladíky jistě nekonečných vteřinách se ale dívka najednou probrala a začala se smát. A rozhodně měla čemu. Vystrašení byli totiž jednoznačně víc její kamarádi než ona sama.

I když se objevily dohady, že je celá scénka nahraná, dívka si zasloužila od internetových uživatelů uznání.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám