Hlavní obsah

Myslel jsem, že to v pohodě zvládnu, řekl opilec, který se převrátil s autem o 360 stupňů

Novinky, zkr
Marlow

Říká se, že opilcům se nic nestane. A zřejmě na tom něco bude. Dvacetiletý Eliot Nutt z britského Cavershamu usedl za volant svého vozu i přes to, že měl v krvi dvakrát více alkoholu, než kolik je povoleno. Není se tedy co divit, že nezvládl řízení, přeletěl s autem přes zídku a otočil ho o 360 stupňů. Podle serveru thesun.co.uk mladík, který jako zázrakem vyvázl bez zranění, uvedl, že si myslel, že to zvládne.

BEZ KOMENTÁŘE: Auto se převrátilo přes zídku a skončilo zpátky na všech čtyřech

 
Článek

Nehodu, která se stala 28. října v Marlow, natočila bezpečnostní kamera. Řidič modrého peugeotu ztratil kontrolu nad svým vozem a převrátil ho střechou dolů přes zídku na protější straně silnice. Auto se obrátilo o 360 stupňů kolem své osy, nakonec ale dopadlo zpět na kola. A po chvíli z něj vylezl nezraněný, ale stále ještě opilý Nutt.

Přivolaní policisté mu naměřili v krvi dvojnásobné množství alkoholu, než kolik dovolují předpisy. To potvrdil i samotný aktér smírčím soudcům, před kterými se ze svého činu zodpovídal. „Vezl jsem z Readingu pár kamarádů, kteří se neměli jak dostat domů. Myslel jsem, že jsem v pohodě, že můžu řídit. Ale evidentně jsem nebyl,“ řekl Nutt.

Mladík nakonec vyvázl s pokutou v přepočtu zhruba 3500 korun, k tomu nesmí jeden a půl roku sednout za volant.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám