Hlavní obsah

Nahrávka dělí svět. Jedni na ní vidí yettiho, druzí krocana

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Muž, který kvůli anonymitě vystupuje pod pseudonymem Beard Card, byl na dovolené v kaňonu Provo v americkém státě Utah, když zahlédl v lesích pohyb. Otočil tím směrem kameru a spatřil domnělého yettiho. Tvor se krátce poté vzpřímeně postavil, což muže vylekalo a vydal se na útěk. Nahrávka vzbudila značnou pozornost, tu ale rychle vystřídal posměch. Mnoho lidí na ní totiž místo yettiho vidí obyčejného krocana.

BEZ KOMENTÁŘE: Muž prý v lese v Utahu natočil yettiho

 
Článek

Muž v kaňonu kempoval se svými dětmi. V pondělí viděli v dáli na kopci jelena a vydali se za ním. Po cestě nahoru spatřili podivného tvora, kterého původně považovali za medvěda. V jednu chvíli to vypadalo, že se zvíře vzpřímeně postavilo. To všechny vystrašilo, vydali se proto na útěk. Museli být opravdu vyděšení, nechali totiž na místě všechny svoje věci a běželi rovnou k autu.

„Než se to postavilo, tak jsme si mysleli, že je to medvěd. Ale bylo to obrovské. Nikdo z nás na yettiho doopravdy nevěřil, ale od té doby o tom pořád mluvíme,“ řekl muž televizi FOX.

Video se rychle stalo hitem. Významně k tomu přispěla kontroverze, která se okolo nahrávky strhla. Zatímco milovníci senzací opravdu považují záhadného tvora za yettiho, druhá skupina si z autora nahrávky dělá legraci. Podle nich ho totiž vystrašil obyčejný krocan, který roztahoval svoje peří.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám