Hlavní obsah

Krátký film o ranním vstávání labradora se stal hitem internetu

Novinky, vps
Austin

Když studentka texaské univerzity Charli Kilpatricková dostala za úkol vytvořit video, které by do prosince získalo na internetu více než jeden tisíc přehrání, bála se, že to nezvládne. Její obavy se však velmi rychle rozplynuly. Během jediného dne si totiž video s ranním vstáváním jejího labradora pustilo přes 10 tisíc lidí a do dvou týdnů více než jeden milión.

BEZ KOMENTÁŘE: Těžký psí den - video, které se rychle stalo hitem

 
Článek

Mladá Američanka pojmenovala video „Těžký psí den“ a obsadila do něj svého ročního labradora Dudleyho. Pes si v klipu prochází nepříjemným ranním vstáváním, oblékáním, čištěním zubů, pojídáním snídaně a nakonec i řízením auta. To vše za pomoci lidských rukou.

Kilpatricková přiznala, že se inspirovala populárním videem, ve kterém dva psi „jedli“ lidskýma rukama. Ruce patřily dánským manželům, kteří tento vtípek vymysleli.

BEZ KOMENTÁŘE: Video se psy v restauraci, které studentku inspirovalo

Svůj úkol studentka bez problémů splnila, její dílo se navíc objevilo v několika amerických i zahraničních televizních pořadech. Video přitom podle svých slov natočila za půl hodiny a navíc pouze den před termínem odevzdání. Za rychlé vytvoření videa prý vděčí především svému psovi, který natáčení zvládl jako profesionál. Menší zádrhel se ale přece jenom objevil.

„Snídani se nám povedlo natočit až u šestého sendviče. Dudley je totiž hltal celé najednou. Bylo opravdu těžké přinutit ho, aby jedl po malých částech,“ řekla studentka magazínu The Alcade.

Úspěšné video dodalo Charli Kilpatrickové sebevědomí, natáčení se proto hodlá věnovat více. Chtěla by se zaměřit na události v Austinu, a to konkrétně na ty, které jsou nějak spojené se psy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám