Hlavní obsah

Auto zcela sešrotoval, přesto od nehody odešel po svých

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kaluga

Neuvěřitelné štěstí měl ruský řidič, který minulou neděli zdemoloval poblíž města Kaluga svůj VAZ 21053. Po nebezpečném předjetí zprava se chtěl dostat před autobus, ale manévr nezvládl a naboural do protijedoucího kamiónu. Náraz zcela zničil jednu stranu vozu, řidič i pasažér na zadní sedačce přesto odešli od nehody po svých.

Řidič odešel z hrůzostrašné nehody po svých

 
Článek

Video natočila palubní kamera vozu, před který se řidič černé Lady dostal předjetím zprava. Při projetí zužující se mezerou ztratil kontrolu nad řízením a smykem se dostal do protisměru, kde do něj z boku narazil kamión.

Vůz se po tvrdém nárazu dvakrát otočil kolem své osy a zůstal stát v původním pruhu. Tam do něj ještě narazilo auto s kamerou. Ze záběrů je patrné, že řidič byl po nárazu při vědomí a snažil se dostat ven z auta. Nakonec se mu to podařilo s pomocí ženy, která u nehody zastavila.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič kamiónu při nehodě proletěl sklem a překvapeně odešel po svých

S řidičem jel ve voze ještě spolujezdec na zadní sedačce. I on z děsivě vyhlížející nehody vyvázl pouze s modřinami. U řidiče bylo po vyšetření přivolanými lékaři zjištěno několik zlomených žeber.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám