Hlavní obsah

Mladík chtěl stylově přeskočit jedoucí auto. Nepovedlo se

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Palm Bay

Poněkud nešťastným způsobem chtěl 19letý Bladimir Barreto z floridského Palm Bay upoutat univerzitní hráče amerického fotbalu. Po vzoru akčních filmů a televizních reklam se ve středu pokusil přeskočit jedoucí auto, ale jeho kaskadérský kousek mu nevyšel. Auto mladíka srazilo a vymrštilo ho do vzduchu, kde se třikrát otočil. Z nehody si odnesl zlomeniny a několik desítek stehů.

BEZ KOMENTÁŘE: Barretův nepovedený skok přes jedoucí auto

 
Článek

Barretovou vášní je americký fotbal. Po dokončení střední školy hrál dva roky za amatérský klub Brevard Grizzlies a po jeho zániku hledal nové působiště. Jeho cílem bylo hrát za univerzitní klub a získat stipendium, rozhodl se proto ukázat vysokoškolským hráčům.

Vybral si k tomu skok přes auto, které řídil jeho bratr. Celou akci natáčel na video další Barretův bratr. Mladík se rozeběhl proti jedoucímu vozidlu, ale skok mu vůbec nevyšel. Automobil ho srazil a vymrštil jej do několikametrové výšky.

Okamžitě k němu běžel jeho bratr s kamerou a našel ho při vědomí. Přivolaná záchranná služba ho převezla vrtulníkem do Holmesova zdravotnického centra v nedalekém Melbourne, kde mu lékaři ošetřili zlomeninu ruky a nohy a zašili tržné rány. Kvůli otřesu mozku si ho v nemocnici zatím ponechali.

„Může být rád, že to nedopadlo hůře. Jejich záměrem evidentně bylo natočit něco, co by mohli ukázat hráčům amerického fotbalu,“ řekla deníku Florida Today Yvonne Martinezová, mluvčí policie v Palm Bay.

Do problémů se dostal i Barretův 17letý bratr, který seděl za volantem. Podle vyjádření policie bude obžalován z nebezpečného řízení, navíc neměl platný řidičský průkaz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám