Hlavní obsah

Reportérka se prý nebojí špíny ani potu. Ryba ji ale vyděsila k smrti

Novinky, vps

Reportérka Carley Gordonová o sobě uvádí, že se nebojí špíny, potu a tvrdé práce. Hlavně, že z toho je dobrá reportáž. Tato slova nechtěně potvrdila při vstupu o škodlivosti asijských kaprů. Jednoho z nich držela v ruce, když v tom se ryba zatřásla. Reportérka se lekla, pustila rybu a povalila rybáře, přičemž její růžové šaty odhalily víc, než chtěla. Poté ještě před skákající rybou málem vyskočila z lodi.

Reportérku vyděsila ryba, málem vypadla z lodi

 
Článek

Asijský kapr je v USA souhrnné označení pro několik druhů ryb, které nejsou v tamních vodách původním druhem. Nemají přirozeného predátora a vytlačují ostatní ryby, čímž silně narušují rybářský průmysl.

Carley Gordonová dělala na začátku října reportáž z jezera Cheatham ve státě Tennessee. Začala popisovat jednoho z těchto kaprů, ale moc daleko se nedostala. Ryba se pokusila dostat z jejího sevření a mrskla sebou. Reportérka se vyděsila a začala nekoordinovaně ustupovat dozadu, kde narazila do jednoho z rybářů. Ten na to nebyl připravený, náraz neustál a i s reportérkou v náručí upadl.

Všemu ale ještě nebyl konec, ryba totiž skákala po podlaze lodi a ke Gordonové se dostala právě ve chvíli, kdy se žena konečně postavila na vlastní nohy. Reportérka se vylekala ještě více než předtím a s jekotem uskočila na kraj lodi. Sama poté řekla, že z lodi málem vypadla.

I přes šok nakonec celou situaci brala s humorem a nepřestávala se smát. Stejně pobavení byli i její kolegové a také rybáři, kteří štáb doprovázeli.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám