Hlavní obsah

Považoval yettiho za mýtus. Teď tvrdí, že ho vyfotil

Novinky, vps

Americký fotograf, který si přeje zůstat v anonymitě, tvrdí, že během výletu v texaském okrese Shelby vyfotil yettiho. Na několika fotografiích je zřetelná velká tmavá postava, vzhledem k nízké kvalitě ale nelze přesně určit, zda se opravdu jedná o legendárního hominida. Informovala o tom houstonská televize KHOU TV.

Američan tvrdí, že vyfotil yettihoVideo: WFAA

 
Článek

Texaský Yettiho spolek, který se zabývá zkoumáním bájného tvora, zaznamenal během několika posledních let stovky hlášení o pozorování yettiho. Většinou se předpokládá, že yetti žije v oblastech daleko od lidí, ale podle spolku byl mnohokrát spatřen i v blízkosti velkých měst.

Autor zmíněných fotografií považoval yettiho za mýtus, ale po svém posledním výletu do lesů změnil názor. Při chůzi zahlédl pohyb, proto rychle popadl svůj fotoaparát a začal fotit. Své fotografie považuje za dostatečný důkaz, nicméně podle svých slov hodlá v blízké budoucnosti zveřejnit další materiály, které mají podpořit jeho tvrzení.

Zprávy o yettim nebo jemu podobných tvorech přicházejí z USA poměrně často. V květnu loňského roku nevědomky natočila jedna žena tzv. „spokanskou stvůru“. Stvoření bylo v okolí města Spokane údajně spatřeno vícekrát. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám