Hlavní obsah

Zaměstnanci stáhli zloději kalhoty, jednoho za to vyhodili

Novinky, vps
New York

Velmi kuriózním způsobem se vypořádali zaměstnanci jedné newyorské večerky 7-Eleven se zlodějem. Ani ve třech nebyli schopni lapku zastavit, a tak ho postupně vysvlékli z jeho oblečení. Na konci muži zůstalo pouze spodní prádlo a boty. Nestandardní zásah nezůstal bez odezvy od vedení řetězce večerek, jeden ze zaměstnanců za něj totiž zaplatil vyhazovem.

BEZ KOMENTÁŘE: Zaměstnanci zastavili zloděje - stáhli mu kalhoty i triko

 
Článek

Podle televize ABC se 29letý David Golson pokoušel minulou středu ukrást tyčinku, toho si ale všiml jeden ze zaměstnanců a pokusil se muže zastavit. Ten výzvu ignoroval a vydal se na útěk. Na pomoc přispěchali zbylí zaměstnanci a začali zloděje fyzicky zadržovat.

Golson se snažil z jejich sevření vymanit. Vznikla tak komická situace, kdy z něho tři muži postupně strhávali oblečení. Zklidnit se jim ho podařilo až po několika minutách. Zloděje nakonec zadržela policie, která ho hledala kvůli jiným prohřeškům. Je obviněn z krádeže a napadení.

Šarvátku natočil jeden z přihlížejících zákazníků na svůj mobilní telefon a video krátce poté zveřejnil na internetu. Záběry se dostaly i k vedení řetězce 7-Eleven, které jednoho ze zaměstnanců propustilo a další dva pošle na speciální školení ohledně bezpečnosti.

„7-Eleven nebude tolerovat zadržování jakéhokoliv zákazníka nebo podezřelého. Je to důležitá zásada naší bezpečnostní politiky, tento trénink navíc poskytujeme všem zaměstnancům,“ uvedla společnost v tiskovém prohlášení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám