Hlavní obsah

Nepovedená loupež: Zákazník zneškodnil zloděje jedním úderem

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Burnaby

Odvážně se zachoval zákazník klenotnictví, který sám zneškodnil zloděje ozbrojeného mačetou. Počkal si na vhodný okamžik, kdy k němu lupič stál zády, a tvrdě ho udeřil do hlavy. Poté ho popadl kolem krku, přimáčkl k zemi a počkal na příchod policie. Incident zachytily dvě bezpečnostní kamery.

BEZ KOMENTÁŘE: Zákazník zneškodnil v klenotnictví zlodějeVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Zákazník, jehož jméno policie nezveřejnila, vybíral v klenotnictví v kanadském městě Burnaby prsten pro svoji přítelkyni. Když do obchodu přišel zloděj s mačetou v ruce a začal požadovat šperky z výlohy, zachoval chladnou hlavu. Ze záběrů z druhé kamery je vidět, jak se s lupičem dokonce bavil.

Muž podle všeho pouze čekal na vhodnou příležitost k útoku. Ta nastala po pár desítkách vteřin. Zákazník několika rychlými kroky přistoupil k nic netušícímu lupiči a prudce ho udeřil. Následně vzpínajícího se zloděje stáhl k zemi, kde mu ještě uštědřil několik ran. To už mu přispěchal na pomoc personál obchodu a nakonec i ochranka.

Lupiče poté zadržela policie a obvinila ho z ozbrojené loupeže. Policisté ještě v tiskovém prohlášení uvedli, že zákazník při svém odvážném činu neutrpěl žádná zranění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám