Hlavní obsah

Noční můra v zábavním parku. Lidé zůstali viset hlavou dolů na horské dráze

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Wu-chu

Chvíle hrůzy zažívali návštěvníci horské dráhy Eye of a Tiger (Tygří oko) v čínském zábavním parku Fantawild. Po poruše atrakce totiž zůstali viset hlavou dolů. Údržba parku zprovoznila dráhu až po několika minutách, které museli pasažéři strávit ve velmi nepříjemné pozici.

BEZ KOMENTÁŘE: Lidé zůstali na horské dráze viset hlavou dolůVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Ze začátku vypadalo vše jako běžná jízda, v jednu chvíli se ale začaly ozývat podivné zvuky a vůz najednou zpomalil. Nakonec zůstal stát v pozici vzhůru nohama. To samozřejmě vyděsilo pasažéry. Nevěděli totiž, jak dlouho budou muset viset hlavou dolů.

Opraváři vyřešili závadu po několika minutách, vedení parku poté svedlo poruchu na pasažéry. Údajně nedbali na bezpečnostní opatření a nechali si ve svých kapsách mince. Ty jim při jízdě vypadly a po dopadu na dráhu spustily zabezpečovací systém, který zastavil jedoucí vůz.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Lidé zůstali uvězněni na kolotoči ve výšce 91 metrů skoro čtyři hodinyVideo: Reuters

Poruchy zábavních atrakcí nejsou ničím neobvyklým. V září například zůstalo viset na obřím kolotoči zhruba dvacet lidí. V 90metrové výšce museli strávit téměř čtyři hodiny. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám