Hlavní obsah

Matka donutila děti uklízet až stávkou: dům zaplavilo špinavé nádobí

– Calgary (Kanada)

Svačiny v pytlících na psí exkrementy, pyramidy špinavých talířů a prádlo na podlaze vydrželi ignorovat a přehlížet rodiče tří dětí. Kanaďanka stávkovala nakonec šest dnů, než se ji podařilo donutit nepořádné děti k domácím pracím. Své vítězné tažení popisovala na blogu, píše agentura AP.

Matka přestala uklízet po svých dětech. Po šesti dnech je přiměla k domácím pracím

 
Článek

Její příběh otiskly deníky od New Yorku po Londýn. A její blog se dočkal komentářů od dalších podobně postižených matek až z Francie či z Finska.

Jessica Stilwellová upozornila, že stávka v její rodině fungovala, a proto povzbuzuje i další přetížené matky, aby se do takové akce pustily.

Deník matky na pokraji výbuchu

V blogu s názvem Šílená pracující matka: Deník matky na pokraji nervového výbuchu! 37letá sociální pracovnice podrobně popisovala svůj boj se třemi dcerami ve věku 12 (dvojčata) a deset let o udržování pořádku. Do stávky vstoupila 1. října a zapojila do ní i svého manžela.

Rodiče myli talíře a příbory pouze pro sebe, ale ty, které používala děvčata, nechali špinavé. Z talířů se začala vytvářet typická pyramida, na níž se pak začala objevovat plíseň a mračna mušek.

Poslední, kdo myl talíře, byl pes

Jediný další člen rodiny, který čistil talíře, byl jeden ze psů, který pronikl do kuchyně.

"Hlavou se mi honí otázka, co když si děti budou myslet, že jsou čisté a ráno talíře použijí?" psala na blogu Stilwellová. Když děvčata nemyla svoje krabičky na svačinu, začali jim ji rodiče dávat do pytlíků na psí exkrementy. Stilwellová prý ale musela bojovat i sama se sebou, aby se nepustila do úklidu.

Věnovala se místo toho manikúře, popíjení červeného vína a psaní blogu. "Olivia (jedna z dcer) mi stále říká, že kuchyně je nechutná. Jen dneska mi to řekla 17krát," zní jeden ze zápisků.

Nejmladší dcera vydržela jen čtyři dny. Vadilo jí, že si má svačinu nosit v pytlíku na psí exkrementy a snídat z papírových talířů. Mezi vzlyky pak prosila matku, aby jí pomohla s úklidem. Stávkující žena ale vydržela - trvalo další dva dny, než všechna tři děvčata připustila, že binec je jejich dílem a omluvila se. Celá rodina pak úklidem domu strávila dva dny.

Reklama

Výběr článků

Načítám