Hlavní obsah

Ovce trpí vzácnou deformací, má hlavu „vzhůru nohama“

Novinky, her

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Záznam pořídil Allen McNamara koncem září na jedné ze svých pastev v Anglii. Zvláštní deformací postiženou ovci má ve svém stádě několik let, teprve nyní ji ovšem natočil. Poté co nahrávku zveřejnil, okamžitě se stal terčem novinářů a zvědavců.

Ovce trpí vzácnou deformací

 
Článek

I přes fakt že se ovce od ostatních liší již na první pohled, její postižení jí nikterak nevadí. Zvíře se naučilo spásat trávu a to ke šťastnému životu stačí. Majitel ovšem nechal zvíře pro jistotu prohlédnout u veterinářů.

Ti zjistili, že navzdory deformaci zvíře netrpí žádnými bolestmi a přes nepřízeň osudu může normálně fungovat. Pan McNamara proto zvíře neutratil. K jeho nelibosti se ovšem díky pořízenému snímku stal vyhledávanou osobou z řad novinářů i veřejnosti.

Další případ deformace u zvířete byl nedávno zaznamenán v Palestině. Na jedné z tamních farem se narodilo kůzle s osmi nohama a zdeformovanou hlavou. [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: V Palestině se narodilo osminohé kůzle se zdeformovanou hlavou

Reklama

Výběr článků

Načítám