Hlavní obsah

Na moskevskou hlavní třídu spadly za plného provozu dráty elektrického vedení

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moskva

Řídit auto v Rusku opravdu není žádná legrace. Většinu nehod zaviní nezodpovědní řidiči nebo špatný stav vozovky, ale někdy se objeví opravdu neobvyklá příčina nehody. Podobně tomu bylo minulý týden, kdy na rušnou silnici v Moskvě samovolně spadl sloup elektrického vedení. Dráty zasáhly dvě auta a na pár vteřin vytvořily oheň jisker.

BEZ KOMENTÁŘE: Na jedoucí auta spadl v Moskvě sloup elektrického vedení

 
Článek

Incident zachytila palubní kamera vozu, který jel po Leningradské třídě těsně za oběma zmíněnými automobily. První řidič zareagoval rychle, ale i tak se mu podařilo zabrzdit až těsně před sloupem. Padající dráty pak zajiskřily na karosériích obou vozů. Nehoda vypadala nebezpečně, ale posádka obou vozů z ní vyvázla bez zranění.

V krátké době se jedná o další kuriózní nehodu s elektrickým vedením. V září najel řidič v Petrohradu na ležící trolej, která ho převrátila na střechu. I v tomto případě měl řidič štěstí a z nehody si odnesl pouze pohmožděnou ruku. [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: Uvolněná trolej převrátila projíždějící automobil na střechu

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám