Hlavní obsah

Skateboardista se řítil z kopce rychlostí 60 km/h, když ho sestřelila srnka

Novinky, Vojtěch Pospíšil

Hrozivě vypadající nehoda se stala o víkendu při závodě skateboardistů v americkém Coloradu. Během tréninkové jízdy vběhla jezdcům do cesty srnka a srazila se s jedním ze závodníků. Zatímco zvíře vyvázlo ze střetu bez zranění, mladého muže musela odvézt sanitka.

BEZ KOMENTÁŘE: Skateboardista se při sjezdu z kopce srazil se srnkou

 
Článek

Buffalo Bill Downhill je jediným legálním závodem skateboardistů v Coloradu a každoročně se na něj sjíždí desítky adrenalinových nadšenců. Oba závodní dny vždy začínají tréninkovou jízdou a právě během jedné z nich vběhla mezi závodníky srnka. Incident se podařilo zachytit projíždějícímu jezdci, který měl na přilbě kameru.

Zvíře se snažilo proběhnout mezerou mezi jezdci, ale srážka byla vzhledem k rychlosti přesahující 60 km/h nevyhnutelná. Oba účastníci nehody vylétli ze silnice na krajnici, kde se kutáleli ve štěrku. Během tréninku jezdí závodníci bez ochranných kombinéz, takže mladý jezdec utrpěl mnoho odřenin a musel být převezen do nemocnice. Srnka vyvázla bez zranění a pokračovala v běhu z kopce, jak je vidět na konci videa.

Nehody nejsou v závodě Buffalo Bill Downhill ničím neobvyklým. Také proto se mu přezdívá Krvavý sjezd. V loňském ročníku se dokonce stala kuriózní nehoda, při které narazila televizní helikoptéra do skály. Všichni zúčastnění ale vyvázli bez zranění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám