Hlavní obsah

Seznamte se s dívkou, která ze sebe vytvořila žijící kreslenou postavičku

Novinky, Michaela Cmíralová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Devatenáctiletá Ukrajinka Anastasiya Shpagina se stylizuje do postav z japonských animovaných filmů. Aby vypadala, jako oživlá kreslená postavička, musí si na obličej denně nanášet vrstvy make-upu. Líčení jí zabere dlouhé hodiny.

Devatenáctiletá dívka vypadá úplně jako japonská kreslená postavičkaVideo: Novinky

 
Článek

Shpagina dokonce uvažuje i o plastické operaci očí, aby se svým vysněným kresleným postavám ještě více přiblížila. Dnes svého extrémního vzhledu dosahuje pouze za použití líčidel. I přesto jsou výsledky neuvěřitelné. Se skleněnýma očima, vínovými dlouhými vlasy a panenkovským oblečením opravdu vypadá, jako by právě vystoupila rovnou ze scény některého z japonských animovaných filmů.

Její proměna je celistvá. Shpagina má výrazné a naprosto rovné vlasy. Šaty, které si vybírá, často přepásává širokým páskem, aby dosáhla co nejužšího pasu. Na obličeji si zvýrazňuje především oči, které se po nalíčení svojí velikostí blíží očím, jaké známe pouze z animovaných pohádek. Stejně tak si dává záležet i na rtech, které musí vždy působit našpuleně. Líčení jednoho očního víčka jí zabere asi třicet minut.

Animované postavičky jsou známé svoji disproporčně velkou hlavou a obrovskýma očima. Shpagina, která měří pouhý metr a padesát tři centimetrů, už zhubla natolik, že váží jen něco málo přes třicet osm kilogramů.

Devatenáctiletá dívka je velkým fanouškem japonských animovaných filmů a dokonce proto přejala i japonské umělecké jméno – Fukkacumi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám