Hlavní obsah

Kanaďana málem zajela horská dráha

Novinky, zkr
Šen-čen

Jen o pár vteřin unikl smrti kanadský iluzionista Dean Gunnarson. Ten se při svém posledním kousku nechal v čínském zábavním parku v Šen-čenu připoutat ke kolejím jedné z nejrychlejších horských drah na světě. Z pout se nakonec vysvobodil na poslední chvíli, když se na něj už řítila plošina se sedačkami, informoval server metro.co.uk.

BEZ KOMENTÁŘE: Muž unikl z horské dráhy jen pár vteřin před tím, než tam projel vozík

 
Článek

I tentokrát svůj závod s časem osmačtyřicetiletý kaskadér vyhrál, i když jen tak tak. Vozík horské dráhy Střela, která dosahuje rychlosti až 135 kilometrů v hodině, byl od Gunnarsona vzdálen už jen několik metrů, když se mu podařilo se osvobodit.

Na vyproštění měl dohromady pouhých 58 vteřin. Musel přitom překonat pouta, řetězy a visací zámek. Volný Gunnarson nakonec skočil do připravené matrace deset metrů pod kolejemi a nad hlavou mu vzápětí projela horská dráha.

„Stárnu a moje tělo je už dost potlučené,“ svěřil se již dříve plátku Winnipeg Free Press.  Zatím ale se svými kaskadérskými kousky přestat nehodlá „Jsem si jistý, že mi jednoho dne moje nejmladší dcera řekne: Tati, já už nechci, aby si to dál dělal. A to bude zřejmě nejtěžší den mého života,“ dodal s úsměvem ilusionista.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám