Hlavní obsah

Svět má novou šilhavou zvířecí hvězdu, kocoura Spanglese

Novinky, Jakub Kynčl

Šilhavá vačice Heidi ze zoologické zahrady v Lipsku už bohužel není mezi živými, a tak si svět žádá novou šilhavou zvířecí hvězdu. A vypadá to, že kocour Spangles bude ideálním nástupcem. Jeho 25letá majitelka Mary Buchananová jeho kuriózní vizáži ještě napomáhá různými oblečky. A ač si o tom myslíte cokoliv, je opravdu složité se neusmívat, když Spanglese spatříte.

Foto: repro Facebook

Kocour Spangles značně šilhá, dělá ho to však ještě roztomilejším.

Článek

Oči amerického kocoura Spanglese směřují sice k sobě, jeho zrak však jinak funguje dobře. Majitelka jej nechala prohlédnout u veterináře, který konstatoval, že žádná operace není třeba, protože šilhání kocourův zrak nenarušuje.

Mary Buchananová slávě svého kocoura značně pomáhá. Vytvořila mu profil na Facebooku a umísťuje na něj jeho snímky v nejrůznějších kostýmech. Jeho fanoušci jej tak mohou vidět třeba jako dinosaura, tygra, jednorožce nebo piráta.

"Spangles je opravdu sladký kocour, takový mazánek. Moc rád se tulí a lehává se mnou v posteli," uvedla studentka Mary Buchananová ze Spartanburgu v Jižní Karolíně.

Reklama

Související témata:

Související články

Šilhající vačice Heidi má tisíce fanoušků

Výjimečně populární obyvatelku má zoologická zahrada v německém Lipsku. Samička vačice Heidi totiž šilhá. Její hendikep ovšem láká nejen turisty do zahrady...

Výběr článků

Načítám