Hlavní obsah

Patnáctiletá školačka utekla z Británie se svým učitelem matematiky

Novinky, Jakub Kynčl

Britská policie pohřešuje 15letou školačku Megan Stammersovou a 30letého učitele matematiky na církevní škole Jeremyho Forresta. Policisté mají za to, že dvojice společně utekla do Francie.

Foto: repro Facebook

Megan Stammersová pravděpodobně utekla z domova i ze země se svým učitelem.

Článek

Třicetiletý Forrest byl naposledy viděn v pátek při nástupu na trajekt do Francie, přičemž ho 15letá dívka doprovázela. Od té chvíle dvojici již nikdo neviděl. Policisté nicméně uvedli, že nemají důvod k tomu, aby se obávali o život mladé školačky. Rodiče vyzývají dívku, aby se jim ozvala a potvrdila, že žije a je v pořádku.

BEZ KOMENTÁŘE: Učitel vystupuje pod jménem Jeremy Ayre

Učitel byl se školačkou v kontaktu dlouhé měsíce, přičemž si psali i na sociálních sítích. Jednou jí přes Twitter prý poslal zprávu: "Já a ty. Pojďme společně utéct." V jiné zprávě pak 15leté dívce psal, že by se vedle ní chtěl probouzet nahý.

Učitel se vloni oženil

"Chceme, aby se nám Megan ozvala. Postrádáme ji a máme o ni obrovský strach. Je to peklo, vůbec netušíme, kde je," uvedl otec mladé dívky Martin Stammers.

Forrest, který žije ve Východním Sussexu, se přitom v loňském roce oženil s 31letou fotografkou Emily Faulderovou. Není jasné, zda se rozešli předtím, než učitel se svou žačkou utekl. Podle sousedů se však dvojice soustavně hádala.

Dvojice údajně cestuje v učitelově černém voze Ford Fiesta s poznávací značkou GJ08 RJO.

Reklama

Výběr článků

Načítám