Hlavní obsah

Uvolněná trolej převrátila projíždějící automobil na střechu

Novinky, Vojtěch Pospíšil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Petrohrad

Kuriózní nehoda se stala v pátek v ruském Petrohradě. Řidič černého Fordu Focus si nevšiml uvolněné troleje a po rozjezdu z křižovatky na ni najel. Trolej vůz zachytila a převrátila ho na střechu. Nehodu natočila palubní kamera vozu, který čekal na semaforech.

BEZ KOMENTÁŘE: Uvolněná trolej převrátila projíždějící automobil na střechu

 
Článek

Řidič Fordu může mluvit o velkém štěstí. Pokud by totiž místem projížděl v inkriminovaný moment plnou rychlostí, nehoda by dopadla mnohem hůře. Takto si pouze lehce poranil pravou ruku. Z automobilu dokonce vylezl bez cizí pomoci, jak je zřejmé z videa.

Podobně zvláštní nehody nejsou v Rusku ničím neobvyklým. Před pár měsíci explodoval v Soči kanál, který vymrštil do vzduchu terénní vůz. [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: Kamera v ulici ruského města natočila, jak explodující kanál odhodil velké auto

Obě neobvyklé nehody se obešly bez vážnějších zranění, ale z celkového hlediska si v dopravních statistikách Rusko nevede vůbec dobře. Podle deníku Daily Telegraph se při dopravních nehodách v Rusku zraní 250 000 lidí ročně a v počtu úmrtí na silnicích je Rusko aktuálně na prvním místě v Evropě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám